Bläddra
Sökresultat för Rikard Nilsson... Rensa filter?

av:Jesper Aspegren, Rikard Nilsson, Robert Nilsson

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning och kokböcker
Köp här

Isbn: 9789153425335

Utgivningsår:20040401

Utgivare: Ica Bokförlag

Mediatyp: BB

Köp här

Isbn: 9789172232266

Utgivningsår:20051110

Utgivare: Jure Förlag

Mediatyp: BB

av:Per Olof Hegg, Rikard Nilsson

Kategorier: Industriell kemi och kemiteknik Industriell kemi och tillverkningsteknik Livsmedelsteknik Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
– Vid vilken temperatur ska kött och fisk tillagas för bästa resultat? – Går det att förvandla rött vin till vitt? – Hur undviker man att bearnaisesås skär sig? – Hur gör man gammalt bröd färskt igen? DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof…
Köp här

Isbn: 9789172233256

Utgivningsår:20090925

Utgivare: Jure Förlag

Mediatyp: BB

av:Staffan Heimerson, Rikard Nilsson

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
En resebok om mat! Här beskriver utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson ett otal dråpliga, smakliga eller minnesvärda upplevelser av mat på sina resor jorden runt. (”Fnissa gärna. Men det är sant när jag säger att jag gav mig ut på livets ocean med utslagna gomsegel…”) Och Rikard Nilsson förklarar,…
Köp här

Isbn: 9789151836997

Utgivningsår:20000925

Utgivare: Norstedts

Mediatyp: BB

Köp här

Isbn: 9789172233768

Utgivningsår:20090925

Utgivare: Jure Förlag

Mediatyp: BC

av:Jesper Aspengren, Rikard Nilsson

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Köp här

Isbn: 9789151834221

Utgivningsår:19981109

Utgivare: Prisma

Mediatyp: BB